Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darmowe Subskrypcje/Kody Na Gold Lub MS

Senioritas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

97 procent nastolatków słucha techna,rapu i innych smieci...ja slucham normalnej muzyki. rocka,hard rocka np. AC/DC albo Guns 'n Roses

A ty ? należysz do tych 3 procent ?

kryspin99.jpg

Opublikowano

Działa. Łap like. I nie kłam , bo tak łatwo nie jest... Trzeba wypełnić 15 ofert. Czasem sie trafi na darmową , czasem na płatną :/

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Jak ktoś po 50+ komentarzu napisze,że jest git wszystko to będę w tym uczestniczył. coś mi tu śmierdzi.

A konto GOLD by się przydało:D

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Postępujesz według instrukcji , takie trudne?? Jak wszystko zrobisz , to wykonaj jedną z ofert. Po 15 minutach oferte można wykonać ponownie. W tym czasie wykonasz z 10 innych ofert. Po 15 dostaniesz swojego koda na co chcesz.

PS. Kody wysyłane są na podany E-Mail , więc trzeba podać prawdziwy.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Jeśli masz tylko reklamy płatne (sms itp.) , to niestety musisz tego sms wysłać. Po czym szybko musisz wyłączyć subskrypcje.

Wygląda to tak:

Wysyłasz sms o treści np. APPLE pod nr. 666

[włączasz subskrybcje]

Żeby to ominąć , wysyłasz STOP APPLE pod nr.666

Ewentualnie zmień proxy na amerykański itp. to będziesz mieć te reklamy z danymi osobowymi. Tam podajesz FAKE informacje bez zadnych kosztów

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Mówię,trzeba poczekać aż duuużo osób napiszę,że działa:P

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

@up

to nie jest za darmo.jak wchodzisz w reklamy to dajesz im kasę za wyświetlenia

Opublikowano

Najpierw musisz sobie znaleść IP. Zmieniasz i ustawiasz w narzędziach proxy na takie , jakie szukasz ;]

22fu7of2onif.png
Opublikowano

a moze wystraczy uzyc takiego programu jak hide my ip ktory losowo daje ci jakies istniejace ip ?

97 procent nastolatków słucha techna,rapu i innych smieci...ja slucham normalnej muzyki. rocka,hard rocka np. AC/DC albo Guns 'n Roses

A ty ? należysz do tych 3 procent ?

kryspin99.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA! Strona już nie daje kodów. Wyszły wszystkie albo coś , nie wiem. Chyba kody im się już skończyły. Do zamknięcia , bo nikt już nic z tej stronki nie wyciągnie

22fu7of2onif.png
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja myślę że to do wyłudzania kont jest na xboxie ...

mi nie wczytuje tych ofert

lllloooooolllll

ej mam pytanie można kupic punkty

MS w tesco

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...